Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat multipla 1.9 multijet 120pk

Stage 1 Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 206nm 270nm +31.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Fiat Multipla vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Meer koppel uit uw Fiat
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Goede Fiat Multiplatuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Fiat Multipla 1.9 Multijet 120pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Fiat auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat doen.