Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat multipla 1.9 jtd 110pk

Stage 1 Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 135pk +22.7%
Koppel 200nm 295nm +47.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat auto motor tuning.

Door het chippen van uw Fiat kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Fiat Multipla veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Fiat Multipla zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Beter geluid uit uw Fiat
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tuning Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk waarborgen. Zonder uw Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto chippen voor uw Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk.

Hierdoor is dit een voordelige Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk. Met deze methode moet je zelfs de Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk. Je Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Fiat Multipla 1.9 JTD 110pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Lancia tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Fiat auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.