Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat multipla 1.9 jtd 100pk

Stage 1 Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 200nm 260nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Fiat Multipla een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Fiat Multipla kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Multipla heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Fiat Multipla zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chip tuning Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk. Je Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Beter geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk?​

Voor stage 1 chippen Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Goede Fiat Multiplatuning files in gebruik
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk kan worden!
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk.

Diepgaande kennis over Fiat Multipla 1.9 JTD 100pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Multipla 1.9 JTD 100pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat auto, zonder dat hierbij veranderingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.