Fiat Marea 2.4 JTD 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat marea 2.4 jtd 130pk

Stage 1 Fiat Marea 2.4 JTD 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 165pk +26.9%
Koppel 310nm 365nm +17.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft tuning Fiat Marea 2.4 JTD 130pk?

De ecu software van uw Fiat Marea 2.4 JTD 130pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Fiat Marea tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen
 • Sportiever geluid uit uw Fiat
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Fiat Marea 2.4 JTD 130pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Fiat Marea 2.4 JTD 130pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Fiat Marea 2.4 JTD 130pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Marea 2.4 JTD 130pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Fiat Marea 2.4 JTD 130pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Fiat Marea 2.4 JTD 130pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Fiat Marea 2.4 JTD 130pk
 • Exclusief gebruik van goede Fiat Marea 2.4 JTD 130pk chiptuning software
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Fiat Marea 2.4 JTD 130pk wordt!

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Fiat Marea 2.4 JTD 130pk auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Marea 2.4 JTD 130pk motor tuning:

Voor het Fiat Marea 2.4 JTD 130pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Fiat Marea 2.4 JTD 130pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Fiat Marea 2.4 JTD 130pk is een geliefde manier om je Fiat Marea 2.4 JTD 130pk te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Fiat Marea 2.4 JTD 130pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Fiat Marea 2.4 JTD 130pk. Met deze manier hoef je zelfs de Fiat Marea 2.4 JTD 130pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Fiat Marea 2.4 JTD 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Fiat Marea 2.4 JTD 130pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Fiat Marea 2.4 JTD 130pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Marea 2.4 JTD 130pk chiptuning. Je Fiat Marea 2.4 JTD 130pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Fiat Marea 2.4 JTD 130pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning Jaguar
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Fiat chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Fiat .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.