Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat idea 1.3 multijet 95pk

Stage 1 Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 120pk +26.3%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Fiat Idea tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer performance uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk
 • Goede Fiat Ideachiptuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk is een geliefde methode om je Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Fiat Idea 1.3 Multijet 95pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Volvo
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Fiat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.