Fiat Idea 1.3 JTD 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat idea 1.3 jtd 70pk

Stage 1 Fiat Idea 1.3 JTD 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 90pk +28.6%
Koppel 180nm 230nm +27.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Fiat Idea 1.3 JTD 70pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Fiat Idea 1.3 JTD 70pk. Je Fiat Idea 1.3 JTD 70pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer koppel
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Fiat Idea 1.3 JTD 70pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Fiat Idea 1.3 JTD 70pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Fiat Idea 1.3 JTD 70pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Idea 1.3 JTD 70pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Fiat Idea 1.3 JTD 70pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Fiat Idea 1.3 JTD 70pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Fiat Idea 1.3 JTD 70pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Goede Fiat Ideachiptuning files in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u Fiat Idea 1.3 JTD 70pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Fiat Idea 1.3 JTD 70pk motor tuning:

Voor het Fiat Idea 1.3 JTD 70pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Fiat Idea 1.3 JTD 70pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Fiat Idea 1.3 JTD 70pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Fiat Idea 1.3 JTD 70pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Fiat Idea 1.3 JTD 70pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Fiat Idea 1.3 JTD 70pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Fiat Idea 1.3 JTD 70pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Fiat Idea 1.3 JTD 70pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Fiat Idea 1.3 JTD 70pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Idea 1.3 JTD 70pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Fiat Idea 1.3 JTD 70pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Fiat Idea 1.3 JTD 70pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Fiat Idea 1.3 JTD 70pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Fiat Idea 1.3 JTD 70pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

MAN tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Fiat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.