Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat grande punto 1.3 jtd 75pk

Stage 1 Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 190nm 240nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Fiat Grande Punto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Fiat Grande Punto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk. Je Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Meer koppel
 • Harder geluid

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk tuning files
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk OBD chiptuning

OBD tuning Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk is een veelvoorkomende methode om je Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Fiat Grande Punto 1.3 JTD 75pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Citroën motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat , zonder dat hierbij aanpassingen Fiat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.