Fiat Fullback 2.4D 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat fullback 2.4d 180pk

Stage 1 Fiat Fullback 2.4D 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 205pk +13.9%
Koppel 430nm 500nm +16.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Fiat Fullback is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Fiat Fullback 2.4D 180pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Fiat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Fullback heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Fiat Fullback tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Fiat Fullback 2.4D 180pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Fiat Fullback meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder
 • Meer plezier uit uw Fiat Fullback 2.4D 180pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Fiat Fullback 2.4D 180pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Fiat Fullback 2.4D 180pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Fiat Fullback 2.4D 180pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Fiat Fullback 2.4D 180pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Fiat Fullback 2.4D 180pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Fiat Fullback 2.4D 180pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Fiat Fullback 2.4D 180pk
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor u Fiat Fullback 2.4D 180pk kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Ontdek wat auto laten chippen voor u Fiat Fullback 2.4D 180pk kan doen:

Methodes voor Fiat Fullback 2.4D 180pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Fiat Fullback 2.4D 180pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Fiat Fullback 2.4D 180pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Fiat Fullback 2.4D 180pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Fiat Fullback 2.4D 180pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Fiat Fullback 2.4D 180pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Fiat Fullback 2.4D 180pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Fiat Fullback 2.4D 180pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Fiat Fullback 2.4D 180pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Fiat Fullback 2.4D 180pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Fiat Fullback 2.4D 180pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Fiat Fullback 2.4D 180pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Fiat Fullback 2.4D 180pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Dodge externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat auto en bent u uw Fiat dus even kwijt.