Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat freemont 2.0 jtdm 140pk

Stage 1 Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 185pk +32.1%
Koppel 350nm 400nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk chiptunen?

De ecu software van uw Fiat Freemont is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Fiat Freemont een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Fiat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw Fiat
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​​
 • Harder geluid uit uw Fiat

Hoe werkt het?​

Voor stage one chippen Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van de beste Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk ECU niet te ontmantelen.

Je Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk. Je Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Fiat Freemont 2.0 JTDm 140pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat auto, zonder dat hierbij aanpassingen Fiat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.