Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat fiorino 1.3 mjtd 95pk

Stage 1 Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 115pk +21.1%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Fiat Fiorino kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer PK’s
 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenFiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk?​

Voor stage één tuning Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • De beste Fiat Fiorinotuning software in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Fiat auto
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk
 • Goede accu voeding tijdens het tunen

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk is een populaire methode om je auto te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk. Zonder de Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk. Je Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Fiat Fiorino 1.3 MJTD 95pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Fiat chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Fiat .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.