Fiat Ducato 150 Multijet 148pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat ducato 150 multijet 148pk

Stage 1 Fiat Ducato 150 Multijet 148pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 148pk 180pk +21.6%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Fiat Ducato 150 Multijet 148pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw Fiat Ducato een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Fiat Ducato tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Fiat Ducato zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Fiat
 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Fiat Ducato 150 Multijet 148pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Fiat Ducato 150 Multijet 148pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Ducato 150 Multijet 148pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Fiat Ducato 150 Multijet 148pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Fiat Ducato 150 Multijet 148pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Fiat Ducato 150 Multijet 148pk
 • Gebruik van goede Fiat Ducato 150 Multijet 148pk tuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Ducato 150 Multijet 148pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Fiat Ducato 150 Multijet 148pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Fiat Ducato 150 Multijet 148pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Fiat Ducato 150 Multijet 148pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Fiat Ducato 150 Multijet 148pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Fiat Ducato 150 Multijet 148pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Fiat Ducato 150 Multijet 148pk!

Stage 2 chiptuning Fiat Ducato 150 Multijet 148pk

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Fiat Ducato 150 Multijet 148pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Fiat Ducato 150 Multijet 148pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde notie over Fiat Ducato 150 Multijet 148pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Fiat Ducato 150 Multijet 148pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Fiat Ducato 150 Multijet 148pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Fiat auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.