Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat bravo 1.4 t-jet 150pk

Stage 1 Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 175pk +16.7%
Koppel 230nm 300nm +30.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer vermogen uit uw Fiat

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk.

Daardoor is dit een voordelige Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk.

Zo doen wij naast Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Fiat Bravo 1.4 T-Jet 150pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning Chrysler
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Fiat chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Fiat auto dus even kwijt.