Fiat Brava 1.9 JTD 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat brava 1.9 jtd 100pk

Stage 1 Fiat Brava 1.9 JTD 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 200nm 260nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je Fiat Brava door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Fiat Brava is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Fiat Brava chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Fiat
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Fiat Brava 1.9 JTD 100pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chippen Fiat Brava 1.9 JTD 100pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Fiat Brava 1.9 JTD 100pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Fiat Brava 1.9 JTD 100pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Fiat Brava 1.9 JTD 100pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Brava 1.9 JTD 100pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Fiat Brava 1.9 JTD 100pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Fiat Brava 1.9 JTD 100pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Fiat Brava 1.9 JTD 100pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Fiat Brava 1.9 JTD 100pk kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Fiat Brava 1.9 JTD 100pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Fiat Brava 1.9 JTD 100pk is een populaire methode om je Fiat Brava 1.9 JTD 100pk te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Fiat Brava 1.9 JTD 100pk.

Hierdoor is dit een voordelige Fiat Brava 1.9 JTD 100pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Fiat Brava 1.9 JTD 100pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Fiat Brava 1.9 JTD 100pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Fiat Brava 1.9 JTD 100pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Fiat Brava 1.9 JTD 100pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Brava 1.9 JTD 100pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Fiat Brava 1.9 JTD 100pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Fiat Brava 1.9 JTD 100pk genoemd. Hierbij pas je de Fiat Brava 1.9 JTD 100pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Fiat Brava 1.9 JTD 100pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Fiat Brava 1.9 JTD 100pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Fiat Brava 1.9 JTD 100pk ook verscheidene andere software modificaties voor Fiat Brava 1.9 JTD 100pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Nissan externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat doen.