Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ferrari california 3.9 v8 turbo 560pk

Stage 1 Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 560pk 660pk +17.9%
Koppel 755nm 850nm +12.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ferrari ecu tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer performance
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Gebruik van beste tuning software
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk!

Stage 2 Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk genoemd. Je Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ferrari California 3.9 V8 Turbo 560pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ferrari baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ferrari auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ferrari en bent u uw auto dus even kwijt.