DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ds 3 crossback 1.5 bluehdi 130pk

Stage 1 DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 155pk +19.2%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw DS 3 Crossback is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je DS 3 Crossback door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de DS 3 Crossback chip tunen. Je DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance uit uw DS
 • Geluid klinkt beter uit uw DS

Hoe gaat dat precies, chiptuningDS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk chiptuning engineer onderworpen. Deze DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Goede DS 3 Crossbackchiptuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor uw DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk is een veelvoorkomende methode om je DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge DS 3 Crossback 1.5 BlueHDI 130pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland Saturn
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de DS zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder DS doen.