DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ds 3 crossback 1.2 puretech 130pk

Stage 1 DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 150pk +15.4%
Koppel 230nm 250nm +8.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk auto chiptunen?

De ecu software van uw DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk:​​

 • Sneller optrekken uit uw DS
 • Meer plezier uit uw DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk​
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen van een DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk?​

Bij stage 1 tuning DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk.

Veilige chiptuning

 • De beste DS 3 Crossbackchiptuning files in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk.

Hierdoor is dit een voordelige DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk met meer performance, zonder dat je DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van DS 3 Crossback 1.2 Puretech 130pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de DS , zonder dat hierbij veranderingen DS baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.