DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ds 3 crossback 1.2 puretech 102pk

Stage 1 DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 150pk +47.1%
Koppel 205nm 250nm +22%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw DS 3 Crossback is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door DS tuning.

In een paar uur kan je DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw DS 3 Crossback gaat u merken dat uw DS 3 Crossback veel soepelder gaat door chip tuning DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van goede tuning files
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk.

Hierdoor is dit een goedkope DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk genoemd. Hierbij pas je de DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning DS 3 Crossback 1.2 Puretech 102pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Lotus ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de DS auto, zonder dat hierbij aanpassingen DS baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw DS en bent u uw DS auto dus even kwijt.