DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ds 3 / cabrio 1.2 puretech 130pk

Stage 1 DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 145pk +11.5%
Koppel 230nm 270nm +17.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk auto chiptunen?

De ecu van uw DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chiptuning DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk
 • Gebruik van beste tuning software
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor uw DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw DS 3 / Cabrio 1.2 Puretech 130pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen DS baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de DS zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder DS auto doen.