Dodge Dakota 4.7 V8 235pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dodge dakota 4.7 v8 235pk

Stage 1 Dodge Dakota 4.7 V8 235pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 235pk 255pk +8.5%
Koppel 400nm 425nm +6.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Dodge Dakota 4.7 V8 235pk auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Dodge Dakota 4.7 V8 235pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Dodge Dakota een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Dodge Dakota 4.7 V8 235pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Dodge Dakota 4.7 V8 235pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Dodge Dakota meer performance heeft gekregen.

De voordelen Dodge Dakota 4.7 V8 235pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Mooier geluid uit uw Dodge
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Dodge Dakota 4.7 V8 235pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Dodge Dakota 4.7 V8 235pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Dodge Dakota 4.7 V8 235pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Dodge Dakota 4.7 V8 235pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Dodge Dakota 4.7 V8 235pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Dodge Dakota 4.7 V8 235pk.

Veilige chip tuning

 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Dodge Dakota 4.7 V8 235pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Dodge Dakota 4.7 V8 235pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Dodge Dakota 4.7 V8 235pk is een populaire manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Dodge Dakota 4.7 V8 235pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Dodge Dakota 4.7 V8 235pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Dodge Dakota 4.7 V8 235pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Dodge Dakota 4.7 V8 235pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Dodge Dakota 4.7 V8 235pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Dodge Dakota 4.7 V8 235pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Dodge Dakota 4.7 V8 235pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Lotus
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Dodge chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dodge zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dodge doen.