Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia sandero 1.5 dci 70pk

Stage 1 Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 90pk +28.6%
Koppel 160nm 200nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk veel soepelder gaat door chip tuning Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk. Je Dacia Sandero zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt harder
 • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk motor tuning:

Voor het Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk is een veelvoorkomende methode om je Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Dacia Sandero 1.5 DCI 70pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Dacia Sandero 1.5 DCI 70pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dacia zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dacia doen.