Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia sandero 1.2i 16v 75pk

Stage 1 Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 85pk +13.3%
Koppel 107nm 125nm +16.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Wat voor voordelen heeft chiptuning Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk?

De ecu software van uw Dacia Sandero is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Dacia auto chip tuning.

In enkele uren kan je Dacia Sandero door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Dacia Sandero chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Dacia Sandero 1.2i 16V 75pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Chevrolet zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Dacia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Dacia .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Dacia auto dus even kwijt.