Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia lodgy 1.5 dci 90pk

Stage 1 Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1461 CC
Type ecu Bosch EDC17C42 & Bosch EDC17C84
Compressieverhouding 17,6 : 1
Boring X slag 76,0 X 80,5 mm
Motornummer K9KCXX6

Dacia tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Dacia Lodgy is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Dacia auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Dacia Lodgy kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Dacia Lodgy tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Dacia Lodgy meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid uit uw Dacia
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk is een populaire methode om je Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoef je zelfs de Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk!

Stage 2 Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Dacia Lodgy 1.5 DCI 90pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren Isuzu
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dacia auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.