Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia lodgy 1.3 tce 130pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Dacia Lodgy is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Dacia Lodgy vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Dacia Lodgy heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chiptuning Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk
 • Beter geluid
 • Meer plezier uit uw Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk​
 • Sportiever karakter

Hoe gaat dat precies, chippen van een Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Dacia auto
 • Exclusief gebruik van de beste Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk tuning files
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk kan doen:

Ontdek wat auto chippen voor uw Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk auto kan doen:

Methodes voor Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk motor tuning:

Voor het Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk haalt.

Deze vorm van Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Dacia Lodgy 1.3 TCe 130pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Bentley motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Dacia auto, zonder dat hierbij veranderingen Dacia baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Dacia auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Dacia dus even kwijt.