Dacia Duster 1.5 dCi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia duster 1.5 dci 110pk

Stage 1 Dacia Duster 1.5 dCi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 135pk +22.7%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1461 CC
Type ecu Siemens/Continental SID305 & Siemens/Continental SID306 & Siemens/Continental SID310
Compressieverhouding 17,6 : 1
Boring X slag 76,0 X 80,5 mm
Motornummer K9KCXX6

Dacia tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Dacia Duster 1.5 dCi 110pk chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Dacia Duster 1.5 dCi 110pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Dacia Duster 1.5 dCi 110pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt beter
 • Sportiever karakter
 • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Dacia Duster 1.5 dCi 110pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Dacia Duster 1.5 dCi 110pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Dacia Duster 1.5 dCi 110pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Dacia Duster 1.5 dCi 110pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Dacia Duster 1.5 dCi 110pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Dacia Duster 1.5 dCi 110pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Dacia Duster 1.5 dCi 110pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Dacia Duster 1.5 dCi 110pk
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Dacia Duster 1.5 dCi 110pk wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Dacia Duster 1.5 dCi 110pk OBD chiptuning

OBD tuning Dacia Duster 1.5 dCi 110pk is een geliefde manier om je Dacia Duster 1.5 dCi 110pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Dacia Duster 1.5 dCi 110pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Dacia Duster 1.5 dCi 110pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Dacia Duster 1.5 dCi 110pk aanpassen. Zonder de Dacia Duster 1.5 dCi 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Dacia Duster 1.5 dCi 110pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Dacia Duster 1.5 dCi 110pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Dacia Duster 1.5 dCi 110pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Dacia Duster 1.5 dCi 110pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Dacia Duster 1.5 dCi 110pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Dacia Duster 1.5 dCi 110pk.

Zo doen wij naast chiptuning Dacia Duster 1.5 dCi 110pk ook verscheidene andere software modificaties voor Dacia Duster 1.5 dCi 110pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Dacia chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Dacia auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dacia .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Dacia en bent u uw Dacia dus even kwijt.