Dacia Duster 1.3 TCe 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia duster 1.3 tce 130pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Dacia Duster 1.3 TCe 130pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Dacia Duster 1.3 TCe 130pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Dacia Duster 1.3 TCe 130pk. Je Dacia Duster 1.3 TCe 130pk zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Dacia Duster 1.3 TCe 130pk
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Dacia Duster 1.3 TCe 130pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Dacia Duster 1.3 TCe 130pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Dacia Duster 1.3 TCe 130pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Dacia Duster 1.3 TCe 130pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Dacia Duster 1.3 TCe 130pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Dacia Duster 1.3 TCe 130pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw Dacia Duster 1.3 TCe 130pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Dacia Duster 1.3 TCe 130pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Dacia Duster 1.3 TCe 130pk.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van de beste Dacia Duster 1.3 TCe 130pk chiptuning software
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Dacia Duster 1.3 TCe 130pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Dacia Duster 1.3 TCe 130pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Dacia Duster 1.3 TCe 130pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Dacia Duster 1.3 TCe 130pk is een geliefde methode om je Dacia Duster 1.3 TCe 130pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Dacia Duster 1.3 TCe 130pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Dacia Duster 1.3 TCe 130pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Dacia Duster 1.3 TCe 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Dacia Duster 1.3 TCe 130pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Dacia Duster 1.3 TCe 130pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Dacia Duster 1.3 TCe 130pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Dacia Duster 1.3 TCe 130pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Dacia Duster 1.3 TCe 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Dacia Duster 1.3 TCe 130pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Dacia Duster 1.3 TCe 130pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren Rolls Royce
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Dacia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Dacia auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.