Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cupra leon 2.0 tfsi 310pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Cupra Leon door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Cupra Leon chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Cupra Leon veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Mooier geluid uit uw Cupra
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste Cupra Leonchiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat auto tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk is een veelvoorkomende manier om je Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk genoemd. Je Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Cupra Leon 2.0 TFSI 310pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Cupra en bent u uw Cupra auto dus even kwijt.