Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cupra ateca 2.0 tsi 300pk

Stage 1 Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 350pk +16.7%
Koppel 380nm 460nm +21.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1984 CC
Type ecu
Compressieverhouding 9,3 : 1
Boring X slag Siemens/Continental Simos 18.10 & Temic DQ381
Motornummer 82,5 X 92,8 mm

Cupra tuning

Wat voor voordelen heeft tuning Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk?

De ecu software van uw Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Cupra Ateca vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Cupra ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Cupra Ateca zult u merken dat uw Cupra Ateca veel soepelder rijdt door chip tuning Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk
 • Beter geluid
 • Meer plezier ​
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk chiptuning software
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Ontdek wat auto chip tunen voor u Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk kan doen:

Verschillende vormen Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk. Hierbij pas je de Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Cupra Ateca 2.0 TSI 300pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Holden
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Cupra chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Cupra auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Cupra dus even kwijt.