Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën xsara picasso 2.0 hdi 138pk

Stage 1 Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 138pk 165pk +19.6%
Koppel 320nm 410nm +28.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën auto ecu chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

tuning Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Citroën Xsara Picasso veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning software

Ontdek wat auto chippen voor u Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk kan doen:

Methodes voor Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk motor tuning:

Voor het Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk chiptuning. Je Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 138pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.