Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën xantia 2.0 hdi 90pk

Stage 1 Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 120pk +33.3%
Koppel 205nm 275nm +34.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Citroën Xantia veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer performance
 • Beter geluid
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk.

De chiptuning Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • De beste Citroën Xantiatuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk is de meest populaire methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk!

Stage 2 Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk chiptuning. Hierbij pas je de Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk.

Zo doen wij buiten Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Citroën Xantia 2.0 HDi 90pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën auto, zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.