Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumper 2.2 hdi 160pk

Stage 1 Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 180pk +12.5%
Koppel 350nm 410nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk?

Het motormanagementsysteem van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Citroën Jumper chip tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk motor tuning:

Voor het Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk chiptuning. Je Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Citroën Jumper 2.2 HDi 160pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Aston Martin ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën auto doen.