Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumper 2.0 bluehdi 160pk

Stage 1 Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 200pk +25%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Citroën Jumper veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pk.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pk
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 160pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Aston Martin tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Citroën .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.