Citroën DS4 2.0 HDi 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën ds4 2.0 hdi 163pk

Stage 1 Citroën DS4 2.0 HDi 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 190pk +16.6%
Koppel 340nm 400nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Citroën DS4 2.0 HDi 163pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Citroën DS4 2.0 HDi 163pk chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, remappenCitroën DS4 2.0 HDi 163pk?​

Bij stage één tunen Citroën DS4 2.0 HDi 163pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Citroën DS4 2.0 HDi 163pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën DS4 2.0 HDi 163pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Citroën DS4 2.0 HDi 163pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Citroën DS4 2.0 HDi 163pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën DS4 2.0 HDi 163pk
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Citroën DS4 2.0 HDi 163pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede Citroën DS4 2.0 HDi 163pk tuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Citroën DS4 2.0 HDi 163pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën DS4 2.0 HDi 163pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Citroën DS4 2.0 HDi 163pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Citroën DS4 2.0 HDi 163pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Citroën DS4 2.0 HDi 163pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Citroën DS4 2.0 HDi 163pk aanpassen. Zonder de Citroën DS4 2.0 HDi 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Citroën DS4 2.0 HDi 163pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Citroën DS4 2.0 HDi 163pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën DS4 2.0 HDi 163pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Citroën DS4 2.0 HDi 163pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Citroën DS4 2.0 HDi 163pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Citroën DS4 2.0 HDi 163pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën DS4 2.0 HDi 163pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën DS4 2.0 HDi 163pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Citroën auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.