Citroën DS4 1.6 VTi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën ds4 1.6 vti 120pk

Stage 1 Citroën DS4 1.6 VTi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 135pk +12.5%
Koppel 158nm 180nm +13.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën DS4 1.6 VTi 120pk auto chiptunen?

De ecu van uw Citroën DS4 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën ecu tuning.

In een paar uur kan je Citroën DS4 door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Citroën DS4 chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Citroën DS4 veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Citroën DS4 1.6 VTi 120pk​
 • Meer performance
 • Harder geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tunen Citroën DS4 1.6 VTi 120pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën DS4 1.6 VTi 120pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Citroën DS4 1.6 VTi 120pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Citroën DS4 1.6 VTi 120pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën DS4 1.6 VTi 120pk
 • Goede Citroën DS4tuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Citroën DS4 1.6 VTi 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën DS4 1.6 VTi 120pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën DS4 1.6 VTi 120pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Citroën DS4 1.6 VTi 120pk aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Citroën DS4 1.6 VTi 120pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Citroën DS4 1.6 VTi 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Citroën DS4 1.6 VTi 120pk!

Citroën DS4 1.6 VTi 120pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Citroën DS4 1.6 VTi 120pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën DS4 1.6 VTi 120pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Citroën DS4 1.6 VTi 120pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Citroën DS4 1.6 VTi 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën DS4 1.6 VTi 120pk.

Zo doen wij naast chiptuning Citroën DS4 1.6 VTi 120pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Citroën DS4 1.6 VTi 120pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Lamborghini ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën , zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën auto en bent u uw Citroën dus even kwijt.