Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën ds4 1.2 puretech 130pk

Stage 1 Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 150pk +15.4%
Koppel 230nm 270nm +17.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het chippen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel uit uw Citroën
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk kan worden!
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk ook verschillende andere software modificaties voor Citroën DS4 1.2 PureTech 130pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Saturn ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Citroën auto dus even kwijt.