Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën ds3 1.6 thp sportchic 150pk

Stage 1 Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk veel lekkerder gaat door chiptuning Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk. Je Citroën DS3 zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk​
 • Minder brandstof gebruik van uw Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk
 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk chiptuning files
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk motor tuning:

Voor het Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën DS3 1.6 THP Sportchic 150pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning Bentley
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.