Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën ds3 1.6 bluehdi 8v 100pk

Stage 1 Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 254nm 320nm +26%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Citroën DS3 vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Citroën DS3 meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Citroën
 • Meer koppel
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen van een Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk is een populaire manier om je auto te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk!

Stage 2 Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk genoemd. Je Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Citroën DS3 1.6 BlueHDi 8V 100pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Saab
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Citroën .

Daarom is je Citroën auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.