Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën ds 7 crossback 1.6 puretech 180pk

Stage 1 Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 220pk +22.2%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk kan doen:

De ecu van uw Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën DS 7 Crossback kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën DS 7 Crossback zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Citroën DS 7 Crossback chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Harder geluid uit uw Citroën
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chippen Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Exclusief gebruik van goede Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk tuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor u Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk kan doen:

Verschillende vormen Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk motor tuning:

Voor het Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk is een populaire methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk!

Stage 2 Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Citroën auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.