Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën ds 7 crossback 1.2 puretech 130pk

Stage 1 Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 145pk +11.5%
Koppel 230nm 270nm +17.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk ecu van uw Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Citroën DS 7 Crossback is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Citroën DS 7 Crossback chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Citroën DS 7 Crossback veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Citroën DS 7 Crossback zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Sneller optrekken
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​ met uw Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van de beste Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk chiptuning bestanden
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk.

Daardoor is dit een voordelige Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk.

Diepgaande kennis over Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Citroën DS 7 Crossback 1.2 Puretech 130pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Citroën .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.