Citroën C5 3.0 HDI 207pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c5 3.0 hdi 207pk

Stage 1 Citroën C5 3.0 HDI 207pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 207pk 290pk +40.1%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën C5 3.0 HDI 207pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Citroën C5 3.0 HDI 207pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën C5 kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën C5 3.0 HDI 207pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Citroën C5 3.0 HDI 207pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Citroën C5 3.0 HDI 207pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Citroën C5 3.0 HDI 207pk chiptuning:​​

 • Sneller optrekken
 • Minder brandstof gebruik
 • Harder geluid
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Citroën C5 3.0 HDI 207pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën C5 3.0 HDI 207pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Citroën C5 3.0 HDI 207pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Citroën C5 3.0 HDI 207pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Citroën C5 3.0 HDI 207pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • De beste Citroën C5tuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat chip tuning voor uw Citroën C5 3.0 HDI 207pk kan doen:

Methodes voor Citroën C5 3.0 HDI 207pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Citroën C5 3.0 HDI 207pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Citroën C5 3.0 HDI 207pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Citroën C5 3.0 HDI 207pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Citroën C5 3.0 HDI 207pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Citroën C5 3.0 HDI 207pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Citroën C5 3.0 HDI 207pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën C5 3.0 HDI 207pk chiptuning genoemd. Je Citroën C5 3.0 HDI 207pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Citroën C5 3.0 HDI 207pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën C5 3.0 HDI 207pk.

Zo doen wij buiten Citroën C5 3.0 HDI 207pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Citroën C5 3.0 HDI 207pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.