Citroën C5 2.0i HPi 143pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c5 2.0i hpi 143pk

Stage 1 Citroën C5 2.0i HPi 143pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 143pk 153pk +7%
Koppel 192nm 210nm +9.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Wat voor voordelen heeft chiptuning Citroën C5 2.0i HPi 143pk?

Het motormanagementsysteem van uw Citroën C5 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën C5 kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Citroën C5 2.0i HPi 143pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Citroën C5 2.0i HPi 143pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer performance
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat dat precies, chiptuningCitroën C5 2.0i HPi 143pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Citroën C5 2.0i HPi 143pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën C5 2.0i HPi 143pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Citroën C5 2.0i HPi 143pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Citroën C5 2.0i HPi 143pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Citroën C5 2.0i HPi 143pk

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Citroën C5 2.0i HPi 143pk kan worden!

Verschillende vormen Citroën C5 2.0i HPi 143pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Citroën C5 2.0i HPi 143pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C5 2.0i HPi 143pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Citroën C5 2.0i HPi 143pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Citroën C5 2.0i HPi 143pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Citroën C5 2.0i HPi 143pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën C5 2.0i HPi 143pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Citroën C5 2.0i HPi 143pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Citroën C5 2.0i HPi 143pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Citroën C5 2.0i HPi 143pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën C5 2.0i HPi 143pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Citroën C5 2.0i HPi 143pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Citroën C5 2.0i HPi 143pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën C5 2.0i HPi 143pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën C5 2.0i HPi 143pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.