Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c5 2.0 hdif fap 136pk

Stage 1 Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 163pk +19.9%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

tuning Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer performance
 • Beter geluid uit uw Citroën

Hoe gaat dat precies, chippen van een Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede Citroën C5tuning files in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische Citroën C5 2.0 HDiF FAP 136pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu Ferrari
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.