Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c4 picasso / c4 spacetourer 2.0 bluehdi 150pk

Stage 1 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 200pk +33.3%
Koppel 370nm 450nm +21.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën motor tuning.

Door het chiptunen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zonder uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van de beste Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk chiptuning software
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk kan worden!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 150pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Mazda
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.