Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c4 picasso / c4 spacetourer 1.6 thp 165pk

Stage 1 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 190pk +15.2%
Koppel 240nm 320nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk chiptunen?

De ecu software van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chip tuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk waarborgen. Zonder uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • De beste Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourertuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk ook diverse andere software aanpassingen voor Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 165pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.