Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c4 picasso / c4 spacetourer 1.2 puretech 130pk

Stage 1 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 145pk +11.5%
Koppel 230nm 270nm +17.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk?

De ecu van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het tunen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk veel soepelder rijdt door tuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken uit uw Citroën
 • Sportiever geluid
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe werkt het?​

Voor stage één tunen Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Exclusief gebruik van goede Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk tuning bestanden
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Ontdek wat auto tuning voor u Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 130pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Jeep tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.