Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c4 picasso / c4 spacetourer 1.2 puretech 110pk

Stage 1 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 145pk +31.8%
Koppel 205nm 270nm +31.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 110pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 110pk
 • Geluid klinkt beter
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 110pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourerchiptuning software in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 110pk motor tuning:

Voor het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 110pk OBD chiptuning

OBD tuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 110pk is een geliefde manier om je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 110pk te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 110pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 110pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 110pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 110pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 110pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 110pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 110pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.2 PureTech 110pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning Saturn
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën , zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.