Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c4 cactus 1.2 vti 82pk

Stage 1 Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 82pk 90pk +9.8%
Koppel 118nm 130nm +10.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk kan doen:

De ecu software van uw Citroën C4 Cactus is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door tuning Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid
 • Sneller optrekken uit uw Citroën
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chippenCitroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Goede Citroën C4 Cactuschiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk aanpassen. Zonder de Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk!

Stage 2 chiptuning Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk.

Gespecialiseerde kennis over Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën C4 Cactus 1.2 VTi 82pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Citroën .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw auto dus even kwijt.