Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c4 cactus 1.2 puretech 130pk

Stage 1 Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 145pk +11.5%
Koppel 230nm 270nm +17.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk chiptunen?

De ecu software van uw Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Citroën C4 Cactus chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer PK’s uit uw Citroën
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk. Via deze manier moet je zelfs de Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk!

Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk.

Gespecialiseerde notie over Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech 130pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Land Rover motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Citroën auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Citroën auto dus even kwijt.