Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c4 1.6 hdi 8v 92pk

Stage 1 Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 92pk 115pk +25%
Koppel 230nm 260nm +13%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het tunen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Citroën C4 chip tunen. Je Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever karakter
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk
 • Gebruik van de beste Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk chiptuning software
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk wordt!

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk!

Stage 2 chiptuning Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën C4 1.6 HDi 8V 92pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Opel
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.