Citroën C4 1.2 PureTech 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c4 1.2 puretech 130pk

Stage 1 Citroën C4 1.2 PureTech 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 145pk +11.5%
Koppel 230nm 270nm +17.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C4 1.2 PureTech 130pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Citroën C4 is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Citroën C4 gaat u merken dat uw Citroën C4 veel soepelder gaat door Citroën C4 tunen. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Citroën C4 1.2 PureTech 130pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Citroën C4 1.2 PureTech 130pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Citroën C4 1.2 PureTech 130pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Citroën C4 1.2 PureTech 130pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Citroën C4 1.2 PureTech 130pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Citroën C4 1.2 PureTech 130pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Citroën C4 1.2 PureTech 130pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Citroën C4 1.2 PureTech 130pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën C4 1.2 PureTech 130pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Citroën C4 1.2 PureTech 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C4 1.2 PureTech 130pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Citroën C4 1.2 PureTech 130pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Citroën C4 1.2 PureTech 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Citroën C4 1.2 PureTech 130pk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Citroën C4 1.2 PureTech 130pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën C4 1.2 PureTech 130pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Citroën C4 1.2 PureTech 130pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Citroën C4 1.2 PureTech 130pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning Dacia
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Citroën auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw auto dus even kwijt.