Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 picasso 1.6 e-hdi 8v 92pk

Stage 1 Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 92pk 115pk +25%
Koppel 230nm 260nm +13%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Citroën C3 Picasso is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt harder
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede Citroën C3 Picassochiptuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk.

Hierdoor is dit een voordelige Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk!

Stage 2 chiptuning Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk chiptuning. Je Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Citroën C3 Picasso 1.6 e-HDi 8V 92pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Audi
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.